Menu
Your Cart

Rammelaars

Rammelaars
Brand: Goki
Deze drie zijn niet door hun ratelend geluid een attractie. Niet verrassend dat ze de hele tij in beweging zijn , deze ballen van hoge kwaliteit uit katoen, velours en jersey. Omdat het helpt kunnen ze ook nog worden gewassen bij 30 ° C De stoffen voldoen aan het speelgoed norm EN71 en voldoen aan d..
12.95€
Ex Tax:10.70€
Brand: 'Cause
Een heerlijke zachte rammelaar en grijpring in één, in de vorm van een hond. Gemaakt van hoge kwaliteit pluche met een ingenaaid belletje. Ook verkrijgbaar als muis. Merk: 'Cause Materiaal: pluche Afmeting: ± 12 cm Leeftijd: > 0 mnd  ..
4.75€
Ex Tax:3.93€
Brand: 'Cause
Een heerlijke zachte rammelaar en grijpring in één, in de vorm van een muis. Gemaakt van hoge kwaliteit pluche met een ingenaaid belletje. Ook verkrijgbaar als hond. Merk: 'Cause Materiaal: pluche Afmeting: ± 12 cm Leeftijd: > 0 mnd..
4.75€
Ex Tax:3.93€
Brand: Keptin-Jr
Een zachte rammelende knuffelkubus voor baby's en dreumesen, met labeltjes van verschillende stofjes om mee te spelen. De kubus heeft verschillend gekleurde vlakken in de kleuren blauw en naturel en is gemaakt van zuiver katoen, waardoor hij lekker zacht aanvoelt. Merk: Keptin-Jr Materiaal..
6.95€
Ex Tax:5.74€
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)