Menu
Your Cart

Pram chains

Pram chains
Brand: Lilliputiens
Rek Colette uit en zij doet een vrolijk dansje! ​Met een handig lusje om te bevestigen aan de maxicosi of wandelwagen. Merk: Lilliputiens Materiaal: stof (katoen & polyester) Afmeting: ca. 20 cm (uitgerekt) Leeftijd: > 0 mnd..
12.50€
Ex Tax:10.33€
Brand: Lilliputiens
Rek Jef uit en hij doet een vrolijk dansje! Met een handig lusje om te bevestigen aan de maxicosi of wandelwagen. Merk: Lilliputiens Materiaal: stof (katoen & polyester) Afmeting: ca. 20 cm (uitgerekt) Leeftijd: > 0 mnd..
12.50€
Ex Tax:10.33€
Brand: Skip Hop
Jungle plezier voor aan de kinderwagen! Een prachtige stoffen wagenspeeltje in de vorm van een krokodil om aan de kinderwagen of maxicosi te hangen. De krokodil heeft een houten bijtring en een ingenaaide rammelaar. Kinderen zullen er naar kijken en grijpen en de verschillende texturen ont..
12.50€
Ex Tax:10.33€
Brand: Skip Hop
Jungle plezier voor aan de kinderwagen! Een prachtige stoffen wagenspeeltje in de vorm van een schildpad om aan de kinderwagen of maxicosi te hangen. De schildpad heeft een houten bijtring, een spiegeltje en een ingenaaide rammelaar. Kinderen zullen er naar kijken en grijpen en d..
12.50€
Ex Tax:10.33€
Brand: Heimess
Deze mooie houten wagenspanner met een vrolijk beertje in regenboog kleuren heeft een lengte van 40 cm en is voorzien van 2 roestvrij stalen clips. De in 2014 vernieuwde clips zijn eenvoudig te bevestigen, zeer degelijk en veilig voor de kleine kinderhandjes. Kinderen zullen er naar kijken en ..
15.95€
Ex Tax:13.18€
Brand: Heimess
Deze mooie houten wagenspanner met vrolijke paardjes heeft een lengte van 40 cm en is voorzien van 2 roestvrij stalen clips. De in 2014 vernieuwde clips zijn eenvoudig te bevestigen, zeer degelijk en veilig voor de kleine kinderhandjes. Kinderen zullen er naar kijken en grijpen en de belletjes late..
18.95€
Ex Tax:15.66€
Brand: Heimess
Deze mooie houten wagenspanner met kralen in vrolijke, zachte regenboog kleuren en een aparte bijtring heeft een lengte van 40 cm en is voorzien van 2 roestvrij stalen clips. De in 2014 vernieuwde clips zijn eenvoudig te bevestigen, zeer degelijk en veilig voor de kleine kinderhandjes. Kindere..
15.95€
Ex Tax:13.18€
Wagenspanner Zeemeermin
temp. unavailable
Brand: Heimess
Deze mooie wagenspanner met een vrolijke zeemeermin heeft een lengte van 40 cm en is voorzien van 2 roestvrij stalen clips. Eenvoudig te bevestigen en zeer degelijk. Kinderen zullen er naar kijken en grijpen en het belletje laten rinkelen. Voor plezier en afleiding onderweg. Merk: Heim..
18.95€
Ex Tax:15.66€
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)