Mei-Tai babycarrier

Mei-Tai babycarrier

De moderne versie van een traditioneel draagzak. Een perfecte combinatie van een buckle carrier en een wrap. Met zijn gevoerde bandjes kun je het zelfs voor langere reizen gebruiken en het kind zowel aan de voor- of achterzijde dragen. Van 3 maanden tot het einde van de babydraag leeftijd.

Een Mei-Tai is een van origine Aziatische drager een middenweg tussen draagzak en draagdoek. Moderne Mei-Tais zijn echter aangepast aan onze dagen en werden getransformeerd om te voldoen aan de eisen van onze westerse levensstijl. 
Het lichaamsdeel is gemodelleerd op een manier die past bij de vorm van de baby. Mei-Tais zijn gemaakt van speciale stoffen van verschillende kleuren en patronen, zodat u de beste vindt die bij uw stijl past. Door hun gevoerde riemen blijven Mei-Tais comfortabel, zelfs voor langere gebruik. 
Mei-Tais zijn ergens tussen wraps en ergonomische zachte gestructureerde baby dragers. Het is makkelijker om een ​​Mei-Tai te binden dan een wrap, maar je hebt nog steeds het gevoel je kind op traditionele wijze te dragen, die een gemeenschappelijke vraag is voor babydrager. 
Met deze drager kunt u uw baby dragen aan de voorkant dragen, op de heup en in achterdraagposities. U kunt voor het eerst leren hoe u het bindt, en er is niet veel oefening nodig om uw baby zelfverzekerd en vrij te dragen.

Weergegeven:
Sorteren op:
Liliputi© Mei-Tai Skully -14%

Liliputi© Mei-Tai Skully

Liliputi® Mei-Tai Baby Carrier- De moderne versie van een traditioneel draagzak. - Voor en ac..

63,95€ 54,95€