10 ml Eucalyptus etherische olie
FileSize
Eucalyptus Globulous Oil AW MSDS.pdf1.45MB Download

10 ml Eucalyptus etherische olie

Eucalyptus etherische olie (Eucalyptus Globulus)

Eucalyptus etherische olie is een geconcentreerde vloeistof die vluchtige aromastoffen bevat van de Eucalyptus Globulus Tree. Het wordt meestal gedestilleerd, soms geëxpresseerd of geëxtraheerd met oplosmiddelen. Eucalyptus etherische olie is naar verluidt antibacterieel, desinfecterend en een pijnstiller. Het is gebruikt om hoest, verkoudheid en andere ademhalingsproblemen te verlichten. Het verzacht spier- en gewrichtspijn en helpt wonden, brandwonden, zweren en insectenbeten te genezen. In aromatherapie wordt gezegd dat eucalyptus activiteit, vitaliteit en energie bevordert. Voor ademhalingsproblemen, een paar druppels van deze olie op een doek

kan via de mond worden ingeademd en een halve minuut door de neus worden uitgeademd. Het wordt rechtstreeks aangebracht op wonden, huiduitslag en insectenbeten. Voeg een paar druppels toe aan je badwater om je verkwikt en opgefrist te voelen. Week je pijnlijke voeten in een bakje warm water met 4-5 druppels van deze olie voor verlichting. Een paar druppels olie in een diffuser zouden bacteriën en bacteriën in de lucht doden, een goed idee voor een ziekenkamer. Eucalyptus essentiële olie is alleen voor uitwendig gebruik; raadpleeg altijd een bevoegde arts wanneer u het als een remedie voor de gezondheid gebruikt.

Van etherische oliën is algemeen bekend dat ze in de oudheid een rol hebben gespeeld in Egypte, China en andere delen van de wereld. Ze zouden de oudste vorm van geneeskunde en cosmetica zijn, omdat ze worden gedestilleerd uit planten, niet met ingewikkelde processen of machines, maar toch een kunst. Vanwege hun genezende en aromatische eigenschappen werden ze als waardevoller dan goud beschouwd voor de Ouden.

Aromatherapie
Extractie methodestoomdestillatie
HerkomstChina
Inhoud10 ml

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

10 ml Eucalyptus etherische olie

  • Merk: hofvof
  • Model: AW-EOUL-03
  • Beschikbaarheid: 10
  • 4,95€
  • Excl. BTW: 4,09€
  • 2 of meer 3,95€
  • 3 of meer 3,49€