10 ml Clary Sage (salie) etherische olie
FileSize
Clary Sage Oil AW MSDS.PDF70.85KB Download

10 ml Clary Sage (salie) etherische olie

10 ml Clary Sage (Salvia Sclarea) etherische olie

Clary salie-olie wordt gewonnen door stoomdestillatie van de bloeiende toppen en de bladeren van Salvia Sclarea. Het is inheems in Zuid-Europa en wordt gekweekt voor zijn olie in Frankrijk en Rusland. Het grootste voordeel van deze olie is de kalmerende invloed op de zenuwen en is vooral nuttig voor vrouwelijke klachten en kwalen. Het wordt ook gezegd om huidproblemen zoals acne, steenpuisten en zweren te helpen en verlicht pijnlijke spieren en verbindingen.

Clary Salie is nuttig voor mensen die lijden aan depressie, stress en slapeloosheid. Het is gebruikt om te helpen bij vrouwenproblemen zoals pijnlijke menstruatie, onregelmatige menstruatie en tijdens bevalling. Tijdens de menopauze wordt ervan uitgegaan dat deze olie opvliegers, nachtelijk zweten, hartkloppingen, prikkelbaarheid, evenals hoofdpijn en duizeligheid vermindert. Het is gebruikt als afrodisiacum. Het is ook goed voor de spijsvertering en de nieren. Clary Salie-olie moet worden vermeden bij het nuttigen van alcohol, omdat het intoxicatie kan verhogen. Gebruik in kleine hoeveelheden omdat een grote dosis hoofdpijn kan veroorzaken.

In de middeleeuwen was de wijze salie bekend als Oculus Christi, wat 'het oog van Christus' betekende. Het was sindsdien een zeer gewaardeerde geneeskunde. In Jamaica werd het door de lokale bevolking gebruikt voor het schoonmaken en
verkoelende zweren en voor ontsteking van de ogen. Het is een dure olie en is al heel lang een belangrijke en nuttige aromatherapie en natuurlijke geneeskunde.

Aromatherapie
Extractie methode
HerkomstFrankrijk
Inhoud10 ml

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

10 ml Clary Sage (salie) etherische olie

  • Merk: hofvof
  • Model: AW-EOUL-07
  • Beschikbaarheid: 5-9 werkdagen
  • 8,95€
  • Excl. BTW: 7,40€