10 ml bergamot etherische olie
FileSize
Bergamot AW2016 MSDS.pdf269.87KB Download

10 ml bergamot etherische olie

Bergamot etherische olie (Citrus Bergamia)


Bergamot etherische olie wordt geëxtraheerd door expressie van de rijpe en onrijpe vruchten van de bergamot sinaasappelboom. Deze essentiële olie die citrusachtig en toch zoet ruikt, is geweldig voor het creëren van een ontspannen en gelukkig gevoel. Het is nuttig bij de behandeling van urineweginfecties, huidproblemen en verhoogt de functies van de lever, milt en maag.

Bergamot etherische olie wordt gebruikt in aromatherapie om depressie, stress, spanning, laag zelfvertrouwen, angst en hysterie te behandelen. Het is nuttig bij het genezen van huidinfecties zoals algemene wonden, psoriasis, koortslippen en eczeem. Deze olie zou diegenen helpen die lijden aan SAD (Seasonal Affected Disorder), PMS, compulsief eten, postnatale depressie, verkoudheid en griep. Bergamotolie is een favoriet in aromatherapie en wordt gebruikt in verstuivers, massages en gemengd met badwater. Deskundigen wijzen op voorzichtigheid bij het gebruik van deze olie op een gevoelige huid als deze na gebruik wordt blootgesteld aan zonlicht, omdat dit brandwonden kan veroorzaken. Blijf uit de zon als deze olie op de huid is gebruikt.
De naam Bergamot is afgeleid van de stad Bergamo in Lombardije, Italië, waar de olie voor het eerst werd verkocht. Het is geteeld sinds de 16e eeuw in de mediterrane landen zoals Italië en Griekenland. Het wordt al heel lang gebruikt in de parfum- en voedingsmiddelenindustrie (Earl Grey-thee). Hoewel essentiële olie recentelijk is onttrokken, worden de vruchten en de essentie en smaak ervan al honderden jaren in de traditionele geneeskunde gebruikt.

Aromatherapie
Extractie methodeKoude expressie
HerkomstIvoorkust
Inhoud10 ml

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

10 ml bergamot etherische olie

  • Merk: hofvof
  • Model: AW-EOUL-14
  • Beschikbaarheid: 1
  • 5,95€
  • Excl. BTW: 4,92€
  • 2 of meer 3,95€