10 ml basilicum etherische olie
FileSize
Basil AW2016 MSDS.pdf175.27KB Download

10 ml basilicum etherische olie

Basil Essential Oil (Ocimum Basilicum)

Basilische etherische olie wordt gedistilleerd uit de bladeren en bloeiende toppen van de basilicumplant. Deze groenachtig-gele, helder ruikende etherische olie wordt vaak gebruikt in aromatherapie om de geest wakker te maken, de zenuwen te stabiliseren en helderheid van denken te bewerkstelligen. Basilicum is afkomstig van tropisch Azië en de eilanden in de Stille Oceaan, maar wordt nu verbouwd in heel Europa en de VS.

Basilicumolie is therapeutisch voor de luchtwegen en wordt vaak gebruikt voor astma, bronchitis en bijholteontstekingen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van zenuwaandoeningen en stressgerelateerde hoofdpijn en migraine. Het moet intellectuele rijkdom zijn, terwijl het duidelijkheid en mentaal is
kracht. Dit wordt gezegd dat constipatie, misselijkheid, braken, buikkrampen en wordt beschouwd als goed voor menstruatieproblemen. Het is nuttig om het te verlichten helpt urinezuur in het bloed te verminderen. Het is nuttig voor artritis, verfrist de huid en geneest insectenbeten. Deskundigen adviseren echter zwangere vrouwen en kinderen onder de 16 jaar om deze olie niet te gebruiken.

Dit kruid is populair in India en wordt al honderden jaren gebruikt in gebed en genezing. De bladeren van de planten worden gekauwd als onderdeel van gebedsceremonies, ze worden gedrenkt in kokoswater of heilig water om te verspreiden na gebeden in tempels. Ze worden gekauwd om keelpijn en kuchen te verzachten. Een aftreksel gemaakt van tulasi (basilicum) bladeren is gedronken om pijnlijke kelen en ademhalingsproblemen te verlichten.

Aromatherapie
Extractie methodestoomdestillatie
HerkomstIndia
Inhoud10 ml

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

10 ml basilicum etherische olie

  • Merk: hofvof
  • Model: AW-EOUL-13
  • Beschikbaarheid: 9
  • 4,95€
  • Excl. BTW: 4,09€
  • 2 of meer 3,95€